De formatie Plus Four treedt zondagmiddag 28 augustus op in de Theaterkuil, het openluchttheater in het Faliebergbos. Het ensemble speelt muziek uit de 50-er en begin 60-er jaren. Muziek van toen, met de voor die tijd typerende swing. Acht man Plus Four is een achtmans formatie, één dame en zeven heren.

De muziek wordt driestemmig en onversterkt ten gehore gebracht. Er wordt gespeeld op alt-, tenor-en baritonsaxofoon, klarinet, piano, basgitaar en slagwerk. Het repertoire bestaat voor een deel uit ballroommuziek: foxtrots en Engelse walsen. Daarnaast worden Hollandse melodieën van kort na de bevrijding gespeeld. Verder komen nummers aan bod die indertijd door een beroeps-band van militairen werden gespeeld in het toenmalig Nederlands-Indië.

Sponsoring De voorstelling wordt gesponsord door Bosscher Delicatessen, Dekker Slapen, Plus vanTongeren, De Gier Bloemen, Slagerij Bouwman, Buning Wegenbouw, Henk Dekker Mode, Marco Optiek en Grillroom Yusuf.

Voorstellingen De eerste voorstelling op zondag 28 augustus begint om 14.00 en de tweede om 15.30 uur. De toegang is gratis, maar om de kosten te dekken wordt een vrijwillige bijdrage op prijs gesteld. De Theaterkuil in het Faliebergbos is te bereiken vanaf camping de Entekoele. Pijlen wijzen de juiste weg het bos in. Bij slecht weer wordt uitgeweken naar het Tonckenshuis. Voor meer informatie bekijk de website www.theater kuilfalieberg.nl