Vacatures Voor onze dynamische en innoverende IKC’s zijn wij op zoek naar gemotiveerde

Allround inval Pedagogisch Medewerker m/v (0- 36 uur)

Wie zoeken wij? We zoeken invalkrachten die hun mannetje staan. Je bent flexibel en kunt snel inspelen op de vraag. Je levert kwaliteit en zorgt er samen met je collega’s voor dat de kinderen het leuk hebben, zich thuis voelen en elke dag een stimulerend aanbod krijgen. Je bent bij voorkeur zowel in een kinderdagverblijf als bij een BSO inzetbaar. Invalkrachten zijn in de hele regio inzetbaar, beschikken over een rijbewijs en auto, en zijn minimaal 4 dagen per week beschikbaar.

Wat krijg je ervoor terug? Je ontmoet veel nieuwe mensen en kinderen. Je maakt kennis met alle facetten van de kinderopvang binnen de IKC’s. Jij krijgt nieuwe inzichten, doet ervaringen op op diverse locaties en groepen. Je deelt je eigen kennis en affiniteit met sport, bewegen, kunst, creativiteit, natuur of techniek met kinderen en collega’s.

Word jij blij van:
• Een leuke dag met kinderen?
• Een nieuwe uitdaging?
• Nieuwe ontmoetingen?
• Jezelf ontwikkelen?
• En beschik je over een kwalificerende opleiding op MBO 4 – of HBO-niveau?

Dan ben jij de persoon die wij zoeken!

BEN JE GEÏNTERESSEERD?
Neem dan contact met ons op en stuur je brief en CV naar kindcentra@wolderwijs.nl
Wil je graag eerst wat meer informatie, bel dan naar Jeanine Blokzijl (coördinator opvang)
tel: 0522-820970