Op zondag 18 juni opent cabaretière Hiske Schipper het seizoen van Theaterkuil De Falieberg. Ze treedt twee keer op, om 14.00 en 15.30 uur. De entree is gratis.
Hiske Schipper won in 2011 de jury- en publieksprijs op het Groninger Studenten Cabaret Festival. Ze maakt originele, verfrissende en ook absurde liedjes over dode muizen, het diepgewortelde verlangen om je naam in de sneeuw te plassen, het einde van de wereld en veel meer blijgeestige thema’s. Naast cabaretière is Hiske ook docent Nederlands. Omdat dat niet altijd meevalt, is de inspiratie voor haar cabaretliedjes al snel gevonden.

Op 9 juli organiseert stichting Theaterkuil De Falieberg het Falieberg Festival, een dag vol muziek, cabaret, theater en andere vermakelijke acts. De volgende zondagmiddagvoorstellingen vinden plaats op 20 augustus met muziek van Groninger Harry Niehof en op 10 september met het poppentheater van Magda van Veen.

Meer informatie is te vinden op www.theaterkuilfalieberg.nl en de Facebookpagina https://www.facebook.com/theaterkuil.