Op zondag 18 juni opende cabaretière Hiske Schipper het seizoen van Theaterkuil De Falieberg. Zo’n 90 belangstellenden verraste ze met haar geestige liedjes, absurde thema’s en herkenbare sketches. Ook gevoeliger onderwerpen als dementie en leerproblemen bracht ze ten tonele met een flinke kwinkslag.

‘’Het leven is als een sprookje, nou ja, bijna dan. Op een mooie dag als vandaag en met een voorstelling met vooral vrolijke nummers en grappige verhalen wil ik het publiek blij naar huis laten gaan. Met mijn eerste lied gaat dat alleen niet zo lukken’’, zo begon Hiske haar voorstelling. Als docente Nederlands haalt Hiske Schipper veel inspiratie uit haar dagelijks leven voor de klas. Ze won in 2011 de jury- en publieksprijs op het Groninger Studenten Cabaret Festival.

Deze voorstelling is mogelijk gemaakt door bijdragen van: Boekhandel Spijkerman, Bosscher Delicatessen, Tweewielercentrum Gerrit van der Sleen, Van Genne Schoenen, Dekker Slapen, De Gier Bloemen, Marco Optiek, Hubo Zuidwolde, Plus van Tongeren en Bewegings- en Zonnestudio Zuidwolde.

Zondag 9 juli: Falieberg Festival
De volgende activiteit van stichting Theaterkuil De Falieberg is het Falieberg Festival op zondag 9 juli tussen 11.00 en 17.00 uur. Een hele dag vol muziek, cabaret, theater en andere vermakelijke acts tussen de bomen van het Faliebergbos.

Meer informatie is te vinden op www.theaterkuilfalieberg.nl en de Facebookpagina https://www.facebook.com/theaterkuil.