Bij IJsboerderij de Drentse Koe wordt verder gebouwd
De koeienstal heeft de afgelopen maanden een aardige metamorfose ondergaan. Op de plek waar tot voor kort tientallen koeien liepen, zijn in korte tijd twee prachtige nieuwe groepsruimtes verrezen en een grote hal waar de waterspeelplaats komt.

Maar er is meer nieuws, want we hadden nog niet verteld dat er ook een klimparcours komt. Vanaf de waterspeelplaats kun je straks de hoogte in om daar te klauteren en te klimmen, zelfs boven onze zoogkoeien in de kleine stal die aanblijft. Hoe KOE-L is dat?! In het najaar zal met de bouw gestart worden. De opening staat gepland in de winter van 2017/2018.

Nieuwe groepsruimtes
Per 10 juni zijn de nieuwe groepsruimtes geopend! Beide ruimtes zijn geschikt voor ca. 40-50 volwassenen + kids, en kunnen ook aan elkaar gekoppeld worden. De groepsruimtes hebben een eigen besloten overdekt terras en zijn voorzien van een mooie binnenkeuken en bijzondere Boergondische BBQ mét spit buiten.

Opening waterspeelplaats
Vanaf begin juli kan er gespetterd en gespatterd worden in de nieuwe waterspeelstal! We kijken er enorm naar uit om de kids hier te verwelkomen. Van waterfonteinen tot manuele toestellen, het wordt één groot waterfestijn. Let op: Bij koud weer is de waterspeelplaats gesloten. Zwembroekjes/luiers zijn verplicht en vergeet niet een handdoek mee te nemen en zonnebrand (al is de waterspeelplaats overdekt).