Op zondag 20 augustus is de volgende voorstelling in de Theaterkuil in Zuidwolde. Deze keer met Groninger zanger, gitarist en liedjesschrijver Harry Niehof. De voorstellingen zijn om 14.00 en 15.30 uur. De entree is gratis.

Zijn afkomst uit Middelstum is een bron van inspiratie voor zijn Groningstalige liedjes en de verhalen die hij daarmee vertelt. Harry Niehof treedt al jaren op en kan putten uit een repertoire van bijna honderd liedjes, zichzelf begeleidend op gitaar, op zijn kenmerkende percussieve fingerpicking stijl. Ook zonder kennis van het Gronings dialect valt zijn gitaarspel en karakteristieke stemgeluid, naast zijn humor, bij een breed publiek in de smaak.
Met zijn cd Straks is t weer janken won Niehof de Streektaalprijs van Dagblad van het Noorden. Zijn cd Golf noa golf werd door NewFolkSounds uitgeroepen tot beste streektaal-cd van 2010.

Stichting Theaterkuil De Falieberg organiseert deze zomer nog een voorstelling, voor kinderen in het bijzonder: het poppentheater van Magda van Veen op 10 september.

Meer informatie is te vinden op www.theaterkuilfalieberg.nl en de Facebookpagina https://www.facebook.com/theaterkuil.