Heeft u per week een dagdeel over aan vrije tijd en wilt u dit op een positieve manier invullen? Misschien is er dan een mooie uitdaging voor u weggelegd als vrijwilliger. In Zuidwolde staat een mooie boerderij in een landelijke omgeving waar 4 tot 6 mensen met een chronische aandoening of ziekte kunnen logeren. Mantelzorgers krijgen hierdoor even tijd voor zichzelf en kunnen op adem komen.

Heeft u zin om een steentje bij te dragen? Vanzelfsprekend wordt u aan alle kanten optimaal begeleid en ondersteund door de coördinatoren. Een vrijwilligersverzekering hoort bij het standaardpakket en als blijk van waardering geeft Lang Leve Thuis regelmatig attenties. Het is leuk werk dat veel voldoening geeft. Vooral ook omdat er genoeg ruimte geboden wordt voor eigen initiatieven binnen deze informele maar zeer professionele organisatie.

U zult versteld staan wat het met u doet. U leert veel mensen kennen, u werkt in een kleinschalige en gastvrije werkomgeving en u heeft intensief contact van mens tot mens.
U bent altijd welkom voor een kopje koffie en een kennismaking op woensdagochtend 2-9-2017 tussen 9:30 en 11:30 uur aan de Ommerweg 18 in Zuidwolde

Voor informatie: kunt u ons bellen 06-19173889 of een mail sturen naar info@langlevethuis.nl
Opgeven via onze website www.langlevethuis.nl via het contactformulier vrijwilliger.