Op Zaterdag 19 augustus staat Nacht van Zuidwolde wederom op het programma. Van 21.00-02.00 uur klinkt er muziek op de pleinen. Cafe Falieberg, ’t Busstation en de Zuudwoldiger Huuskamer pakken weer groots uit naast het gemeentehuis met de band Melrose. Op het kerkplein staat Schoemaker Tenten en Catering bedrijf met de band The Guilty Six. Bij Den Kaat staan in het café de mensen van Club vrijgezellig de plaatjes te draaien. In de zaal verzorgen de DJ’s Gerard en Josse de afterparty.


Melrose houdt al jarenlang het Nederlandse publiek in de ban met een muziekshow vol covers omgeven door absurdistisch totaaltheater met een vleugje satire en bommetjevol Special FX!
Een show die vooral te vinden is op dorpsfeesten, tentfeesten, openlucht-evenementen, bruiloften, festivals, bedrijfsfeesten en evenementen bij jou in de buurt. Een multimediaal spektakel vol theater, slapstick, Special FX, laser- en lichtshows dat alle zintuigen prikkelt. Een fantastische feestelijke muzikale beleving.

Op het kerkplein staat Schoemaker Tenten en Catering bedrijf met de band The Guilty Six. Deze band met een energieke liveshow laat The Guilty Six je schaamteloos losgaan op de bekendste Guilty Pleasures aller tijden. Geen enkele plaat is meer veilig. The Guilty Six speelt de pareltjes die jij stiekem het hardst meeschreeuwt in de auto, tijdens het koken en onder de douche.
Laat je overvallen door smerige muzikale hoogstandjes, strakke broeken en een flinke dosis glamour!

Bij Den Kaat staan in het cafe de mensen van CLUB VRIJGEZELLIG de plaatjes te draaien. In de zaal bij Den Kaat verzorgen de DJ’s Gerard en Josse de afterparty.