Totaal 130 kinderen en volwassenen genoten zondag 10 september van de voorstelling ‘Nieuw Speelgoed’ gespeeld door poppentheater Magda van Veen uit Meppel. De interactieve voorstelling met rijmpjes en liedjes werd twee keer goed bezocht, bij de eerste voorstelling zat de kuil zelfs helemaal vol. Ook dit keer liet het weer de theaterkuil niet in de steek. De kinderen genoten in de zon met volle teugen van de voorstelling. Het stichtingsbestuur maakt zich na deze laatste voorstelling van het seizoen op voor een nieuw programma met muziek, theater en cabaret.



‘’We proberen elk jaar een gevarieerd programma samen te stellen van vier voorstellingen met muziek, theater, cabaret of andere acts geschikt voor een kleine setting in de openlucht. Daar is altijd iets specifieks voor kinderen bij, dit keer dus een poppenspel. En ook voor ouders zijn deze voorstellingen hartstikke leuk om te zien.’’, aldus Henk Tissing, voorzitter van stichting Theaterkuil De Falieberg.
Het programma voor de Theaterkuil in 2018 wordt begin volgend jaar bekend gemaakt. Via de website www.theaterkuilfalieberg.nl en de Facebookpagina https://www.facebook.com/theaterkuil.