Nu alle rioleringswerkzaamheden en kabels- en leidingwerkzaamheden klaar zijn is het tijd voor herstel van de Kerkenbosweg. In de komende 10 weken worden, tussen de Steenbergerweg en de Oosterweg, de rijbaan, de parkeerstroken en het trottoir aangepakt.

Dit wordt in 5 fases uitgevoerd zodat de overlast voor aanwonenden zo klein mogelijk zal zijn.

Er wordt begonnen aan de Steenbergerweg-zijde met het opbreken van de asfaltconstructie van de rijbaan, de tegels van het trottoir en de klinkers van de parkeervakken. Daarna wordt de rijbaan voorzien van nieuwe straatstenen en worden de parkeerstroken en het trottoir herstraat en hertegeld. Waar nodig wordt het bestaande materiaal vervangen door nieuw materiaal.

Om de werkzaamheden uit te kunnen voeren is het noodzakelijk om de Kerkenbosweg tijdelijk geheel of gedeeltelijk af te sluiten voor het verkeer. Omleidingsroutes worden niet aangegeven. Door (weers)omstandigheden kan een aanpassing van de planning noodzakelijk zijn. Via deze site worden wijzigingen aangegeven.

Meer informatie kan worden verkregen bij uitvoerder Jan Wolbink van Beugel Infrastructuur BV, te bereiken via telefoonnummer 0593-522578, of René Ramaker van gemeente De Wolden, te bereiken via telefoonnummer 14 0528.