Waaraan zou de gemeente in Zuidwolde aandacht moeten besteden en wat speelt er in het dorp en de omgeving? Dat is wat de CDA-fractie De Wolden graag wil horen tijdens het inloopuur op dinsdag 10 oktober in dorpshuis De Boerhoorn, Oosterweg 14, 7921 GB Zuidwolde. Van 19.30 uur tot 20:30 uur mag iedereen binnen lopen, die iets te melden heeft aan de plaatselijke politiek. Inwoners kunnen in gesprek gaan met de fractieleden of gewoon aanhoren wat ter tafel komt.

De CDA-fractie trekt er regelmatig op uit om een inloopuur te houden op een andere plaats dan het gemeentehuis. Dit keer strijkt de fractie neer in het dorp Zuidwolde. ‘Het is goed om niet alleen maar te wachten tot de mensen naar ons toe komen, maar om ook naar de mensen toe te gaan,’ aldus CDA-fractievoorzitter Karin Brouwer.’ ‘In dorpen en wijken zelf horen we vaak van alles over wat daar speelt en die informatie kunnen we goed gebruiken’. Opmerkingen, tips, vragen en klachten zijn dus van harte welkom. Voor de komende maanden staan er nog twee inloopuren gepland. Op dinsdag 7 november komt de fractie naar Ruinerwold.

Voorafgaand aan het inloopuur bezoeken de CDA-fractieleden ´s middags enkele vakantieparken in de omgeving van Zuidwolde. De gemeenteraad neemt in het najaar een besluit over de Kadernotitie vitale vakantieparken, die momenteel voor de inwoners ter inzage ligt. Karin Brouwer “Het CDA wil zich vooraf goed informeren en bezoekt daarom enkele parken om van de bewoners en eigenaren te horen hoe zij de toekomst van hun vakantiepark zien.”