Mauw komt terecht in een wereld vol puzzelstukjes die rondzweven. Het enige wat Mauw weet is zijn naam ‘Mauw’. Wanneer zijn naam de ruimte ingaat, dansen de puzzelstukjes op de geluidsgolven mee, die een oneindige echo hebben. Op zoek naar een weerklank blijft Mauw zweven in de hoop ooit zijn juiste puzzelstukjes te vinden die mauw compleet maken.


Op zondag 15 oktober speelt Jeugdtheater Smoespot de voorstelling ‘Mauw’ in Bibliotheek Zuidwolde. Deze korte muzikale poppen- en objectenvoorstelling is geschikt voor kinderen van 2 tot 5 jaar. Samen met hun ouder(s), opa of oma zijn zij vanaf 14.15 uur welkom in Bibliotheek Zuidwolde. De voorstelling begint om 14.30 uur en de toegang is gratis. Wel graag vooraf aanmelden via: communicatie.zwd@rabobank.nl.

Deze voorstelling is georganiseerd door Rabobank Zuidwest-Drenthe en Bibliotheek in het kader van Oktobermaand Kindermaand. Tijdens Oktobermaand Kindermaand bieden musea, molens, theater, dans-en muziekscholen, bibliotheken en andere culturele instellingen in de weekenden diverse activiteiten aan.