Tijdens de Open Bedrijvendag 4 November waren er tal van activiteiten op het Industrieterrein de Zuiderkerkes in Zuidwolde. Bij o.a. Een- Twee de tweedehandskleding winkel aan de Industrieweg 10 konden kinderen knutselen, grabbelen, schminken en ook raden hoeveel kledingstukken in de grote glazen pot zaten.


Bijna 100 mensen hebben mee gedaan. Er waren twee kinderen die het juiste aantal – 20 stuks -hadden geraden. Joke Kloeze eigenaresse van Een-Twee vond het bijzonder dat de twee meisjes, bovendien allebei 5 jaar oud, het precies goed hadden geraden , en bedacht dat Jill en Anna allebei winnaars zijn!

Ze mochten allebei een set kleding uitzoeken en kregen daarbij nog een cadeau in de vorm van roze vlindervleugels, ook mogen ze als er een verkleedfeestje of juffenfeest is een leuke set verkleedkleding uitzoeken. Kortom de meiden waren erg blij en zeer verrast!!