Creatief bezig zijn kan weer in de Crea Cafés die gepland staan in de bibliotheken in De Wolden. Op 17 januari bent u van harte welkom in Ruinen tussen 9.30 en 11.30 uur. En op 18 januari in zowel De Wijk als Zuidwolde van 14.00 tot 16.00 uur. In Zuidwolde is er dit keer een workshop verven met textiel. Graag hiervoor wel aanmelden bij de bibliotheek.


Heeft u zin om creatief bezig te zijn en nieuwe mensen te ontmoeten dan bent u van harte uitgenodigd! Het is de bedoeling dat u uw eigen knutsel- of handwerkje meeneemt, maar u kunt ook gewoon voor de gezelligheid langskomen. De Crea Cafés zijn voor iedereen toegankelijk, jong en oud, leden en niet- leden van de bibliotheek. Koffie en thee staan voor u klaar en de toegang is gratis. De Crea Cafés zijn een initiatief van de bibliotheken in De Wolden en Welzijn De Wolden. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de betreffende bibliotheek of kijk op www.welzijndewolden.nl.