Natasja Sieders (39) is geboren en getogen Zuidwoldiger en heeft inmiddels ruim 18 jaar ervaring in de evenementenbranche. Sinds begin 2018 is zij in Zuidwolde als zzp-er gestart met haar eigen evenementenbureau Mrs. Events Evenementenorganisatie.

Als project- en eventmanager heeft Natasja jaren gewerkt bij een commercieel organisatiebureau en bij Theater De Tamboer in Hoogeveen. Inmiddels is zij al bijna 10 jaar werkzaam als eventmanager bij het Deltion College in Zwolle. Naast haar baan bij Deltion is Natasja begin 2018 gestart met haar eigen bedrijf Mrs. Events Evenementenorganisatie.

Passie voor evenementen
“Vanwege mijn ervaring en passie voor het evenementenvak kreeg ik steeds vaker aanvragen voor organisatieklussen. Inmiddels werden de opdrachten steeds groter en was de stap naar zpp-er snel gemaakt!”, vertelt Natasja enthousiast.

Waarvoor kunt u terecht bij Mrs. Events?
Mrs. Events is gespecialiseerd in publieks-, bedrijfs- en zakelijke evenementen. Van congressen, netwerkevents, beurzen, open dagen tot openingen en van bedrijfsfeesten tot jubilea, Mrs. Events vertaalt al uw wensen naar een onvergetelijk event!
Meer informatie over Mrs. Events Evenementenorganisatie vindt u op www.mrsevents.nl