De veranderingen in het verkeer gaan snel. Het is daarom goed om de kennis op dit gebied te testen. VVN De Wolden houdt op 10 april in Ruinerwold in het dorpshuis weer een rijvaardigheidsdag. De deelnemers moeten 60 jaar of ouder zijn en inwoner van de gemeente De Wolden. Ook inwoners van de gemeente Meppel mogen dit keer deelnemen.

Op deze dag wordt er ook een rit in uw eigen auto gemaakt, onder begeleiding van een erkende rijinstructeur. U krijgt advies over uw rijgedrag zonder dat dit consequenties heeft voor het rijbewijs. Daarnaast kunt u uw gezichts- en gehoorvermogen testen. Tevens is er een reactie test voor de deelnemers en krijgt u een lunch aangeboden. Voor dit alles wordt een bijdrage gevraagd. Voor inlichtingen en opgave, vóór 23 maart a.s., kunt u mailen of bellen naar: maryhenk51@gmail.com of VVNDeWolden@gmail.com of 0522-481630.