Op zaterdag 24 maart vertelt Marianne Bulder van Orthomoleculaire kPNI Praktijk Prosit! alles over voeding in relatie tot een gezonde levensstijl. De themabijeenkomst ‘’MENS! Eet smakelijk: Voeding als Preventie en Medicijn’’ is van 13.30 tot 16.00 uur in gezondheidscentrum ’t Wheemhuus in Zuidwolde. Aanmelden kan op gezondheid@praktijkprosit.nl of via tel. 06 – 41 88 1111. Deelname kost € 15 en is inclusief speciale kPNI-hapjes en drankjes.


Gezonde voeding maakt steeds meer onderdeel uit van een gezonde levensstijl. Tijdens deze themabijeenkomst ontdekken deelnemers wanneer voeding vult, voedt of verslaaft, welke voeding bij iemand past en hoe je dat vaststelt. Het gaat ook over etenstijden, de spijsvertering en hoe dat werkt voor de energiehuishouding en totale gezondheid.

Marianne Bulder werkt volgens de klinische Psycho-Neuro-Immunologie (kPNI) en behandelt gezondheid in het geheel van de mens. “Dat klinkt ingewikkeld, maar waar het om gaat is dat ik kijk naar lichaam, lifestyle, levensverhaal en de daarbij behorende gedachten, gevoelens en emoties. Door voeding hierop af te stemmen kan het lichaam de optimale gezondheid bereiken en werkt voeding preventief en als medicijn. ’’, aldus Marianne. ‘’KPNI wil zeggen dat je vanuit verschillende disciplines de allereerste oorzaak van de verminderde gezondheid achterhaalt. Dat kan zelfs generaties in de familielijn teruggaan. Daar ga ik met mijn cliënten naar op zoek’’.

Praktijk Prosit! is gevestigd in Witteveen en sinds kort ook in gezondheidscentrum ’t Wheemhuus in Zuidwolde. Op donderdagmiddag en zaterdagochtend is Marianne Bulder aanwezig voor consulten op afspraak voor jong en oud en voor vrijblijvende kennismaking. Meer informatie is te vinden op www.praktijkprosit.nl.