In het dorpshuis van Ruinerwold hebben 29 deelnemers tijdens de rijvaardigheidsdag van VVN De Wolden, hun verkeerskennis opgefrist. Aan deze dag waren er voor het eerst ook deelnemers uit de gemeente Meppel. Tijdens deze gezellige dag werd er een oog-, oor en reactie test gedaan. Tijdens de theorielessen bleek dat er veel nieuwe regels en borden waren. Deze lessen werden dan ook als zeer leerzaam beoordeeld.

De 60+ bleken allen nog goed te rijden en de rijinstructeurs hadden dan ook weinig op hun rijvaardigheid aan te merken. Onder de middag werd er van een heerlijke lunch genoten en aan het eind van de middag gingen de deelnemers voldaan naar huis. De volgende cursus is op 2 oktober in Ruinerwold. Foto-onderschrift: Onder de middag was er een heerlijke lunch. ©VVN De Wolden/Mary van Spil