Na een zeer drukbezochte eerste voorstelling van popkoor Just Fun en rockband Dirty Dog staat op zondag 8 juli de tweede voorstelling van Theaterkuil De Falieberg op het programma. Groningse zangers en gitaristen Martin Korthuis en Eddo Pol brengen in een mooie muzikale chemie hun eigen liedjes ten gehore. Ze treden op om 14.00 en om 15.30 uur.

Martin Korthuis en Eddo Pol uit Groningen vormen sinds begin 2016 een muzikaal duo. Beiden hebben eerder hun sporen verdiend in de muziek. Ze zingen hun liedjes in de Groninger taal, de muziek is toegankelijk en universeel. In mei 2017 brachten ze hun eerste CD uit met de naam NIJ.
De toegang is zoals altijd gratis. Een vrijwillige bijdrage wordt op prijs gesteld.

De voorstelling is mogelijk gemaakt door bijdragen van: Slagerij Bouwman, Bosscher Delicatessen, Camping De Entekoele, Plus Automatisering, De Gier Bloemen, Hentenaar Makelaardij, Plus van Tongeren, Buning Wegenbouw en Dekker Slapen.

De volgende zondagmiddagvoorstellingen in de theaterkuil zijn op 26 augustus met een komische magievoorstelling van ADH2 en op 16 september met een kindervoorstelling van Theater Pret.

Meer informatie is te vinden op www.theaterkuilfalieberg.nl en de Facebookpagina https://www.facebook.com/theaterkuil.