Op 16 juni wordt het kantoor van Glasvezel De Wolden aan de Hoofdstraat 41A in Zuidwolde op feestelijke wijze officieel geopend met een open dag met de toepasselijke naam: De Toekomst is NU! Want glasvezel is de toekomst en in de Wolden is die toekomst er nu al! Op 16 juni laten wij u graag zien wat er al allemaal mogelijk is met en dankzij glasvezel tijdens een bruisend evenement. In en rond het nieuwe kantoor is er die dag van 10:00 tot 16:00 uur enorm veel te zien en te ervaren.

Uiteraard hebben we ook onze inschrijfformulieren klaarliggen voor wie een beetje hulp bij het uitkiezen van een abonnement wel prettig vindt en terwijl ouders binnen hun licht opsteken over het nieuwe glasvezelnetwerk, kunnen de kleintjes zich buiten vermaken met onze ballonnenclown of op het springkussen. Alle medebewoners uit De Wolden zijn van harte welkom, de toegang is uiteraard gratis.