Vind jij het leuk om met mensen in gesprek te zijn én ben je representatief? Dan zoeken wij jou! Bibliotheek Ruinerwold zoekt vrijwillige medewerkers voor de dinsdag en/of donderdag (tijden in overleg).

Als vrijwillig medewerker ontvang je onze bezoekers in de bibliotheek en help je hen vinden waar ze naar op zoek zijn. Daarnaast help je mee om van de bibliotheek een toegankelijke omgeving te maken door o.a. de boeken en andere media op een voor de klant aantrekkelijke manier te presenteren. Een prachtige mogelijkheid om samen met collega’s de bibliotheek tot een gezellige en educatieve ontmoetingsplaats te maken voor jong en oud!

Enthousiast?
Laat weten dat je graag wilt helpen en mail je reactie naar Michelle de Jong via info@bibliotheekruinerwold.nl. Er wordt zo snel mogelijk contact met je opgenomen. Bellen kan natuurlijk ook, Michelle is te bereiken op donderdag (11.00-17.00 uur) en vrijdag (14.00-17.00 uur) op het nummer 088 012 8445.

Meer informatie?
https://www.bibliotheekruinerwold.nl/vrijwilligers/vacatures-voor-vrijwilligers/4762-vacature-vrijwillige-medewerker-bibliotheek-ruinerwold