Zondagmiddag 15 juli houdt gospelkoor El Jakim haar jaarlijkse seizoensafsluiting, dit keer met een ‘soepconcert’. Op de boerderijcamping Achter ’t Koeienpad aan de Nolderweg 7 in Linde verzorgt het Zuidwoldiger gospelkoor een gevarieerd optreden met Nederlandse en Engelstalige nummers.

Vanaf 15.00 uur ontvangen de leden belangstellenden met een kopje koffie of thee. Na afloop is het samen nagenieten met verschillende soorten soep met stokbrood. Het concert en de maaltijd zijn gratis. Iedereen is van harte welkom.

Gospelkoor El Jakim uit Zuidwolde, opgericht in 1997, bestaat uit een groep van zo’n 40 enthousiaste mensen en zingt onder leiding van dirigent Harold Kooij met een afwisselend repertoire, swingend en bruisend of ingetogen, met pianobegeleiding of a capella, in het Engels en Nederlands bij kerkdiensten, instellingen of andere activiteiten. Meer informatie over deelname of reserveringen: www.eljakim-zuidwolde.nl