De derde voorstelling in Theaterkuil De Falieberg in Zuidwolde staat in het teken van magic cabaret. Op zondagmiddag 26 augustus brengt het duo ADH2 een mix van illusies, mindreading, afgewisseld met muzikale acts en vooral veel humor. Het optreden is om 14.00 en 15.30 uur. Tijdens de voorstelling wordt de 9000ste bezoeker verwacht die door de organisatie op passende wijze in het zonnetje zal worden gezet.

Henk Arnoldus en Leo Smetsers, de een de rust zelve, de andere een ongeleid projectiel, hebben met hun theaterproductie ‘Kort door de bocht’ een plek verworven in verschillende theaters. Met de combinatie van cabaret, illusionisme en muziek brengt ADH2 een voorstelling die bezoekers doet verbazen en verwonderen en vooral heerlijk ontspannen.

De toegang tot de theaterkuil is vrij. Met vrijwillige bijdragen is dit elke keer weer mogelijk.
Naast de financiële ondersteuning voor deze voorstelling door:
Boekhandel Spijkerman, Bosscher Delicatessen, Python, Benjamins & Steenbergen accountants en belastingadviesburo, Plus Automatisering, Hubo Zuidwolde, Plus van Tongeren, Hentenaar Makelaardij en De Gier Bloemen.

Meer informatie over de voorstellingen van 2018 is te vinden op www.theaterkuilfalieberg.nl en de Facebookpagina https://www.facebook.com/theaterkuil.