Op zondagmiddag 18 november wordt voor de 1e maal een Huiskamerfestival georganiseerd in Zuidwolde. Een nieuw initiatief waarbij muziekliefhebbers deze middag kunnen reizen van huiskamer naar huiskamer om samen naar muzikaal talent te luisteren. In totaal zullen er in 15 huiskamers, 1 ontmoetingsruimte en 1 supermarkt (mét ingerichte huiskamer!) verschillende bandjes, singer songwriters en jonge muzikale talenten te horen zijn.

Het festival is te bezoeken tussen 13.00 – 18.00 uur en is gratis toegankelijk. Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes rondom het festival? Kijk op www.facebook.nl/huiskamerfestivalzuidwolde. Voor meer informatie rondom het festival kunt u ook contact opnemen met Leonoor Colenbrander, Welzijn De Wolden, tel. 0528 – 378686 of per mail leonoorcolenbrander@welzijndewolden.nl