Op zondag 16 september komt TheaterPret naar Theaterkuil De Falieberg met de kindervoorstelling ‘Het blauwe konijn’. De interactieve voorstelling voor de allerjongsten wordt twee keer gegeven, om 14.00 en om 15.30 uur. De toegang is vrij, een vrijwillige bijdrage is welkom.

De voorstelling, geschreven en gespeeld door TheaterPret, is bedoeld voor peuters en kleuters en vertelt over Geeske die zomaar een blauw konijn vindt. Als ze samen in slaap vallen en dromen over circustenten, festivals en blije gezichten, besluiten ze circusartiesten te worden. Op ontroerende en humoristische wijze leren kinderen over aardig zijn, belonen en beloond worden.

TheaterPret uit Groningen schrijft theatervoorstellingen voor uiteenlopende leeftijdsgroepen en is te boeken door scholen, bibliotheken, peuterspeelzalen, buurthuizen en festivalorganisatoren door het hele land. TheaterPret trad vorig jaar ook in Zuidwolde op tijdens het Falieberg Festival.

Diverse ondernemers dragen bij aan de voorstelling: Bosscher Delicatessen, Van Genne Schoenen, Jumbo Termeulen, De Gier Bloemen, Plus Automatisering, Marco Optiek, Plattelandsrestaurant Op de Deel, Plus van Tongeren en Hentenaar Makelaardij.

Meer informatie is te vinden op www.theaterkuilfalieberg.nl en de Facebookpagina https://www.facebook.com/theaterkuil.