En weer was de finaleavond van het stratenzaalvoetbal een daverend succes. Slechts 5 teams (1 team kon niet voldoende spelers bij elkaar krijgen) streden om de felbegeerde Stratenzaalvoetbal wisselbeker, die afgelopen zaterdagavond in de Buddingehof te Ruinerwold voor een jaar meegenomen mocht worden, Mooie wedstrijden, veel speelplezier en vooral veel sportiviteit en plezier.

Buitenhof (voor het eerst meespelend) bleek heel sterk en werd daardoor bijna onbetwist 1e. Perenbuurt werd heel verdiend 2e , met alleen een heel klein verlies tegen de nr. 1 en 3e werd Buddingestraat, die op zijn beurt weer verloor van de nr. 2. De verschillen waren bij deze eerst 3 plaatsen zo klein, dat de onderlinge resultaten bepaalden op welke plek men eindigde. 4e werd Oosteinde 1 die overal net wat tekort kwam. Als 5e en laatste eindigde Larijweg 2, die de sportiviteitsprijs kreeg, omdat zij, ondanks flink wat doelpunten tegen, niet mopperden, maar gezellig mee bleven doen, en regelmatig alle dames in de strijd wierpen. Daarna de prijsuitreiking, waarbij nog even stilgestaan werd bij het afscheid van de man die 25 jaar lang de klok bediend had en het nu wel genoeg vond. Ook 1 van de scheidsrechters vierde zijn 25 jarige aanwezigheid, maar deze gaat volgend jaar gewoon weer door. De avond werd afgesloten met een ondertussen beroemd wordende veiling van de overgebleven cadeaus van de loterij. Met hulde aan de grote vrijgevigheid van de middenstand, die dit alles mogelijk maakt. Tot in de late uurtjes werden alle gewonnen prijzen gevierd. Bedankt ook iedereen die hieraan meegewerkt heeft.