De beurs van Ruinerwold Onderneemt is zaterdagmiddag succesvol afgesloten. Vele bezoekers bezochten de beurs bij Loonbedrijf Vos de afgelopen dagen. Het thema van de beurs was Innovatief & Verbindend. Dit thema kwam terug bij de sprekers op de beurs.

Donderdag ging dit officieel van start. Henk de Jong (trainer de Graafschap) vertelde een fantastische verhaal voor een volle zaal (werkplaats Vos) Europarlementariër Annie Schreijer hield vrijdagmiddag een prachtig betoog en beantwoorde diverse zéér kritische zaken vanuit de volle zaal. Gespreksleider Eline Vedder-Monaster begeleide het hele evenement strak en moedigde de jonge beginnende agrariërs om trots te blijven zijn op dat wat je vol passie doet. Daarna genoten de aanwezigen van een heerlijke stamppot aangeboden door Rabobank Meppel Staphorst Steenwijkerland.