Ensing Onderhoud- en protectiesystemen is al jarenlang verbonden als gezamenlijk hoofdsponsor van de KIOS selectie, maar sinds eind 2018 heeft Ensing het hoofdsponsorschap alleen op zich genomen. Algemeen directeur Louis van ’t Zand, zelf speler van KIOS 4, greep daarom ook de mogelijkheid aan om de gehele KIOS selectie in een nieuw jasje te steken.

De kleur en kwaliteit keuzes zijn goed overwogen in samenwerking met de sponsorcommissie en het resultaat is fantastisch. De nieuwe tenues werden afgelopen weekend direct gebruikt en ook dit bracht sportieve resultaten met zich mee. Zowel KIOS 1 als KIOS 2 sloot zijn wedstrijden de eerste twee weekenden winnend af.

Het dienstenpakket van Ensing bestaat uit gevelonderhoud, zoals schilderwerk, houtrotherstel en vervanging (of deelvervanging) van gevelelementen. Maar ook het verrichten van mutatieonderhoud, een efficiënte opknapbeurt aan de binnenzijde van woningen en kantoren en het plaatsen van beglazing behoren tot de werkzaamheden.

Voor vrijblijvend advies of een offerte kunt u contact opnemen met ons via
info@ensingonderhoud.nl of tel. 0592-348080.