Zaterdag 2 maart is het zover: gospelkoor El Jakim presenteert haar nieuwe CD. Het optreden begint om 20.00 uur in de Hervormde kerk aan de Hoofdstraat 89 in Zuidwolde. De entree is 10 euro voor volwassenen en 5 euro voor kinderen tot 12 jaar. Kaarten zijn verkrijgbaar bij de koorleden, in de kerk op de avond zelf of via gospeleljakim@gmail.com. Iedereen is van harte welkom.

Vol enthousiasme is er door musici, dirigent en koorleden in de afgelopen maanden aan gewerkt. De titel van de CD is “Licht” en bevat prachtige Nederlandstalige en Engelstalige liederen rond dit thema. De CD is op 2 maart te koop in de pauze en na afloop van het concert, tevens via gospeleljakim@gmail.com of een van de koorleden.

Gospelkoor El Jakim uit Zuidwolde, opgericht in 1997, bestaat uit zo’n 40 enthousiaste zangers en zangeressen. Het koor heeft een afwisselend repertoire, swingend en bruisend of ingetogen, met pianobegeleiding of a capella, in het Engels en Nederlandstalig. Bemoedigen en aanmoedigen zijn de verbindingswoorden. Bemoedigen met liedteksten die vertellen over Gods liefde, trouw en Zijn nabijheid. Aanmoedigen om je leven in Gods handen te leggen en je levensweg in vertrouwen met Hem te gaan. El Jakim verleent medewerking bij kerkdiensten, instellingen of andere activiteiten en staat sinds augustus 2017 onder bezielende leiding van dirigent Harold Kooij. Foto: Angelique Veijer