Ecologisch adviseur Ronny Huls houdt op uitnodiging van Natuurvereniging Zuidwolde op 26 februari een presentatie over het natuurlijk inrichten van de tuin. Hoe kun je er het hele jaar door van genieten en hoe houd je rekening met het veranderende klimaat? Iedereen is welkom, vanaf 20.00 uur in ontmoetingscentrum De Boerhoorn.

Ronny Huls is ecologisch adviseur en vertelt over het natuurlijk inrichten van een tuin, als onderdeel van een groene leefomgeving. Door gebruik te maken van een aantal eenvoudige ecologische principes is een tuin natuurvriendelijk in te richten. Hierdoor zullen in alle seizoenen diverse soorten insecten, vogels en zoogdieren de tuin bezoeken en deze laten leven. Ook het klimaataspect speelt een rol. Door slim gebruik te maken van de natuur, is onze directe leefomgeving bij de almaar warmer worden zomers, de wateroverlast en extreme droogte aangenaam te houden.
De presentatie met veel praktische tips is gratis bij te wonen. Foto┬▒ Ronny Huls