Op 8 Maart bestaat inbrengwinkel Een-Twee uit Zuidwolde 11 jaar. Om dit niet ongemerkt voorbij te laten gaan heeft Joke Kloeze, eigenaresse van Een-Twee iets origineels bedacht. Een-Twee is een inbrengwinkel voor kleding, schoenen, tassen en accessoires in de afgelopen 11 jaar heeft Kloeze een groot klanten bestand opgebouwd.

Ze vond het een leuk idee ook iets voor de inbrengklant terug te doen, zo ontstond het idee om inbrengklant met klantnummer 11, 111, en 1111, in het zonnetje te zetten, omdat Een -Twee tenslotte 11 jaar bestaat.

De gelukkige winnaars zijn:
Klantnummer 11 Marrie v/d Water, klantnummer 111 moeder en dochter Tineke Kloeze en Juliët Benjamin (ontbreken op de foto) en klantnummer 1111 Anita Stoffer.
Deze waren erg verrast en vonden het een origineel idee om zo toch ook even stil te staan bij 11 jaar Een-Twee en namen de bloemen en waardebon blij in ontvangst. Waarbij Marrie toevoegt ”Het is fijn dat kleding een tweede kans krijgt, en Joke geeft altijd goed advies, het is een leuke winkel!”

Heeft u kleding over? En wilt u dat inbrengen in de winkel? Dat kan! Wij verkopen de door u ingebrachte kleding – en u ontvangt een percentage van het verkoopbedrag. Dat frist uw kledingkast op – en vult uw portemonnee!

Wanneer een kledingstuk niet wordt verkocht, doneren we dat aan een van de goede doelen, waarmee we graag samenwerken. Een-Twee Industrieweg 10 Zuidwolde www.een-twee.nl