Zondag 21 april ( eerste paasdag) is de paashaas al vroeg uit de veren om een heleboel paaseieren te verstoppen op het erf van De Karstenhoeve. Om 11.30 uur kiest hij het hazenpad en kan het paaseieren zoeken beginnen en kunnen alle kinderen ( tot en met groep 8) hun meegebrachte mandjes of tassen vullen met de gevonden eieren.

Op de deel van de boerderij zullen er weer konijntjes rondhuppelen, die je mag komen knuffelen. Ouders en grootouders kunnen ondertussen genieten van een lekker kopje koffie met heerlijke perencake! Op het land van de fam. Huizingh is in de loop der weken een mooie paasbult verrezen. Traditioneel op eerste paasdag zal om 20.30 uur het paasvuur worden aangestoken. Altijd weer een prachtig schouwspel!

Zaterdag 20 april kan er nog snoeihout worden ingeleverd.
Voor info : telefoon 0522-481447, info@karstenhoeve.nl
Museumboerderij De Karstenhoeve, Dokter Larijweg 21, Ruinerwold.

foto: Petra Hessels