Na een groot succes van de twee voorgaande jaren, heeft het bestuur besloten om wederom een Echt’n Run te organiseren. Het bestuur is alweer enige tijd druk bezig met allerlei voorbereidingen. Inmiddels is er ook al weer een aantal keren vergaderd. En zo langzamerhand is de derde editie van de Echt’n Run al weer een heel eind op weg.

De Echt’n Run 2019 zal gehouden worden op zondag 29 september. Net als de voorgaande jaren is de run weer verdeeld in een aantal categorieën. Het zal dan ook dit jaar wederom een spektakel worden waar zowel jong als oud aan deel kan nemen. Nieuw dit jaar is een speciale Bedrijvenrun. Een bedrijf kan zich opgeven voor deze categorie en ontvangt één ,of meerdere startbewijzen voor een koppel (2 personen), plus wat leuke extra’s o.a. consumptiebonnen. Daarnaast vermelden wij uiteraard de naam van het bedrijf op onze website en sociale media.

Wanneer de inschrijfdatum is en wat voor hindernissen de deelnemers moeten overwinnen houden we uiteraard nog even geheim. Maar spectaculair zullen de hindernissen zeker zijn Het parcours zal wel in het zelfde gebied als vorig jaar gesitueerd worden. Dit is het veiligst. Voorgaande jaren hebben we daarvoor alle steun en bijdrage gekregen van de grondeigenaren en de sponsoren. Zonder sponsoren en medewerking van grondeigenaren is een evenement zoals dit niet mogelijk. Daarom hopen wij ook dit jaar wederom op hun medewerking. Maar laten we zeer zeker al die vrijwilligers niet vergeten! Bij de vorige edities konden we rekenen op zo’n 75 vrijwilligers die ons tijdens de Echt’n Run maar ook met de opbouw daarvan hebben geholpen. Deze mensen zijn onmisbaar. Op 19 september dit jaar, organiseren we daarom ook weer een speciale vrijwilligersavond om alle vrijwilligers uit te leggen wat er van hun verwacht wordt.

Het bestuur is voor dit jaar uitgebreid met een nieuwe topper ,hij is sinds een paar jaar woonachtig in Echten en heeft genoeg ervaring met Obstacle Runs, dus voor het bestuur zeker een welkome aanvulling. De organisatie, het bestuur is een mengeling van bestuurders van o.a. de Activiteiten commissie ‘d Olde Karke, St. Kraaienbosch en Echtenaren of oud Echtenaren met veel verstand en organisatorisch talent voor een Obstacle Run. Martijn, Peter en Els de Jong, Mieke Mul, Jeanette von der Heide, Remco Hempen en nieuwkomer Vincent van der Gagt, organiseren dit jaar met heel veel enthousiasme de derde Echt’n Run.

Mocht u zich willen aanmelden als vrijwilliger of als sponsor, wat wij uiteraard zeer op prijs stellen, neem dan een kijkje op onze website, echtnrun.nl voor de mogelijkheden.