De technische commissie van VV Ruinerwold is erg blij dat er met Jeroen Bakker overeenstemming is bereikt om komend seizoen als trainer van Ruinerwold 2 aan de slag te gaan. Voor een groot gedeelte van de groep is Jeroen geen onbekende, aangezien hij ook als speler in deze selectie actief is en al eerder als trainer voor de groep heeft gestaan.

Na een seizoen zonder trainer is het voor de vereniging en spelersgroep bijzonder prettig dat Jeroen het komende seizoen deze rol wil invullen.

De selectie van het tweede verdient een groot compliment voor de volwassen manier waarop er dit seizoen, zonder trainer, wordt getraind en gespeeld. In het bijzonder zijn de inspanningen van de leiders en vooral speler Sander van Berkum grote klasse. Laatstgenoemde verzorgt dit seizoen als actief speler de trainingen.

Op dit moment neemt de ploeg een zesde plek in op de ranglijst en maakt het nog kans op de tweede periode.