Op zaterdag 11 mei geeft muziekvereniging Woudklank haar jaarlijkse concert. Alle orkesten treden op en nemen het publiek mee in een muzikale wereldreis langs diverse steden. Het concert in de sporthal aan het Sportlaantje 2 in Zuidwolde begint om 19.30 uur. De zaal gaat open om 19.00 uur.

Met de Woudklank Stedentrip brengen de muzikanten een gevarieerd programma met diverse bekende en minder bekende nummers uit bijvoorbeeld New York, Bang Kok, Rio de Janeiro en Amsterdam. Het Harmonieorkest speelt onder leiding van dirigent Henk Veneman, het Opleidingsorkest en het Opstaporkest onder leiding van Marjon Brouwer en de Opstap slagwerkgroep en de Slagwerkgroep worden gedirigeerd door Giovanni Timmermans. Iedereen is welkom. De entree bedraagt 10 euro per persoon inclusief een consumptie. Kinderen tot en met 12 jaar kunnen gratis naar binnen.