Op 22 juni 2019 wordt de tweede editie van obstacle run zwembad de Waterlelie in Zuidwolde gehouden. Op zaterdag 22 juni 2019 houdt Zwembad de Waterlelie in de velden en bossen rondom het zwembad in Zuidwolde voor de tweede keer een uitdagende Obstacle Run voor deelnemers van alle leeftijden.

Na de eerste succesvolle editie vorig jaar kan er dit jaar worden gestart op een kort parcours van circa 4 kilometer en voor de deelnemers die wel een grotere uitdaging aandurven is er een parcours uitgezet van 6 kilometer met meer dan 25 spectaculaire hindernissen. De obstacle run is hét evenement in Zuidwolde voor iedereen die niet bang is om vies te worden en wel houdt van een uitdaging. De organisatie staat ook dit jaar weer garant voor een mooi parcours en veilige hindernissen voor zowel deelnemers als toeschouwers. De opbrengst is geheel bestemd voor de realisatie van een familieglijbaan bij het zwembad.

Korte afstand
Rond 11 uur wordt begonnen met de korte afstand. Deze kan worden gelopen door kinderen (t/m 12 jaar), eventueel samen met een ouder. Ook volwassenen die 6 kilometer net te ver vinden zijn van harte welkom. Het parcours dat na een spectaculaire start in het zwembad een route volgt van 4 kilometer waarin diverse hindernissen moeten worden genomen, staat garant voor veel modder-, klim- en glijplezier.

Lange afstand
Vanaf 12:00 uur zijn de deelnemers van de lange afstand (minimum leeftijd 13 jaar) aan de beurt om op een parcours van 6 kilometer ruim 25 hindernissen te overwinnen. De hindernissen zijn opgebouwd uit bijvoorbeeld netten, touwen en balken waarbij gebruik wordt gemaakt van de natuurlijke omgeving.

Inschrijven
Inschrijven kan via de website van zwembad de Waterlelie in Zuidwolde (zwembaddewaterlelie.nl). Hier kun je alle informatie over starttijden vinden en het gezellige programma voor de toeschouwers.