CH Zuidwolde onder nieuwe naam naar terrein CSI**

CH Zuidwolde is van oudsher 1 van de grotere landelijke (verenigings-)concoursen in noord Nederland. Traditioneel in het laatste volle weekend van juni konden we jaarlijks ca. 1000 combinaties de mogelijkheid bieden om deel te nemen aan schitterende paardensport. Om onderscheidend te blijven ten opzichte van andere evenementen hebben wij besloten de naam van het evenement te wijzigen in Outdoor Zuidwolde.

Ook het Hippisch Culinair de Wolden zal worden omgedoopt tot Culinair Hippique. De prachtige Zaanse houtloods zal worden omgetoverd tot een Culinair hippisch horecaplein. Zo vind ook het sinds 2 jaar nieuwe concept een weg naar de terreinen CSI** Zuidwolde.

Voor de geïnteresseerde deelnemers zal binnenkort het vraagprogramma beschikbaar zijn waar u het (gewijzigde) programma terug kunt vinden. Outdoor Zuidwolde is op 9,10,11,12 mei 2019