De Clubdag van VV Ruinerwold voor alle leden vindt dit jaar plaats op zondag 23 juni en heeft als doel er een gezellige dag van te maken voor zowel jong als oud. De organisatie ligt dit jaar in handen van een groep samengesteld uit diverse vrijwilligers vanuit de vereniging.
Hieronder het volledige programma van de clubdag. Mocht je nog vragen of opmerkingen over de Clubdag hebben, of mee willen helpen bij de verkoop van eten of drinken. Stuur dan gerust een e-mail naar sponsorcommissie@vvruinerwold.nl

Opening
Vanaf 13:00 uur
Deze Clubdag zal geopend worden met een Verrassingswedstrijd. Deze wedstrijd wil je niet missen!

Mixtoernooi (vanaf JO8)
Van 14:00 – 17:00 uur
Op deze Clubdag zal er een toernooi worden gespeeld met mixteams met daarin zowel senioren als jeugd vanaf JO8. De aftrap van de eerste groepswedstrijd is om 14:00 uur en de finale zal omstreeks 17:10 uur zijn.
Heb je altijd al eens je willen voetballen in hetzelfde team als je vader of je grote broer, dit is je kans! Meldt je nu aan als combinatie. Dit kan een ouder-kind, of broer-zus, vriend-vriend combinatie zijn, echter alle deelnemers dienen wel spelend of niet-spelend lid van VV Ruinerwold te zijn. Maakt het je niet uit met wie je komt te spelen, maar wel plezier beleeft aan een gezellig Clubdag. Dan kun je je natuurlijk ook aanmelden als individu. Aanmelden kan tot 16 juni 2019 via onderstaande link.
Klik op aanmeldformulier mixtoernooi Clubdag VVR 2019

Kantine, keuken en terras
Van 13:00 – 18:00 uur geopend
Zin in een bakkie koffie, snack of iets anders lekkers? Je kunt de gehele dag terecht bij ons barpersoneel en je kunt ook buiten iets bestellen. Naast de kantine zal er een extra terras worden ingericht met daarbij ook een braderie met een aantal kraampjes.