Op zaterdag 17 augustus 2019 vind de 27ste Oldtimerdag Ruinerwold plaats. Een groot evenement in een gastvrij dorp in het prachtige Zuidwest-Drenthe. Het evenement vindt plaats van 8.00 uur tot 17.00 uur. Vorig jaar trok de 26ste Oldtimerdag Ruinerwold 1500 deelnemers en ruim 20.000 bezoekers.

Het grotendeels verharde parcours ligt midden in het dorp en de begeleide toertochten van 25 en 45 km door de mooie omgeving van de gemeente De Wolden (Zuidwest-Drenthe) dragen bij aan deze geweldige dag, waarvan het motto “zien en gezien worden” is.

In de loop van de jaren zijn elf verschillende categorieën ontstaan: auto’s, tractoren, motoren, legervoertuigen, brommers, solexen, vrachtwagens, scooters, stationaire motoren, fietsen en caravans. Vooraanmelding via de site: www.oldtimerdagruinerwold.nl. De deelname is gratis en het evenement is afgezien van een kleine parkeervergoeding ook gratis toegankelijk.

website oldtimerdag