Een hondentondeuse is net zo belangrijk om je hond goed te verzorgen als een hondenverzekering. Je wilt toch dat de vacht in een goede conditie blijft en dat je hond er goed uitziet? De hondentondeuse komt goed van pas als je hond een lange of dikke vacht heeft.

Het regelmatig trimmen van je hond zorgt voor een uitstekende vachtconditie. Bovendien vinden honden het prettig om met een korte vacht rond te lopen en helemaal als het zomer is. Het is een voordeel om zelf een hondentondeuse te kopen en ermee aan de slag te gaan. Daarmee spaar je geld uit op een bezoek aan de trimsalon. Naast de algemene verzorging is het ook van belang om stil te staan bij medische verzorging. Kies daarom ook zorgvuldig een hondenverzekering uit.

Hondentondeuse kopen
Een hondentondeuse kopen en het afsluiten van een hondenverzekering doe je gemakkelijk online en op één plek. Tinki heeft alles voor je hond in huis op het gebied van verzorging en biedt bovendien de gelegenheid om hondenverzekeringen te vergelijken. Dus leg de tondeuse voor je hond vast in het winkelmandje en bekijk de hondenverzekering. De verzekeraars bieden een gevarieerde dekking, zodat je hond goed te verzekeren is tegen medische kosten. Zelfs alternatieve therapieën zijn te verzekeren, zoals homeopathie. Bovendien bepaal je helemaal zelf hoe hoog je het eigen risico wilt laten zijn. Of naar welk vergoedingspercentage je voorkeur uitgaat.

Maak je hond en jezelf blij
Je hond is blij na de trimbeurt met de hondentondeuse en voelt zich hetzelfde als jij als je net naar de kapper bent geweest. Mocht je hond medische verzorging nodig hebben dan is dat vervelend, maar gelukkig hoef je de kosten niet zelf te betalen. Die krijg je namelijk vergoed via de hondenverzekering. Daar ben jij dan weer blij mee.