Een inloopochtend waarop iedereen die daar zin in heeft, welkom is. Om gezellig koffie of thee te drinken in een ontspannen sfeer. Of om met elkaar van gedachten te wisselen, een spel te doen of creatief bezig te zijn. Of om een krantje te lezen of kennis te maken met een onbekende die óók in ons dorp woont. Of om te helpen bij de voorbereidingen van een soep die tegen een kleine vergoeding te verkrijgen is.

Waar is de Stamtafel?
In de ontmoetingsruimte van de kerk aan de Hoofdstraat 149. ( tegenover muziekhandel Klein)

Voor wie is de Stamtafel?
Voor iedereen ongeacht geloof/levensovertuiging, leeftijd of waar je vandaan komt. En of je werkt (of werkte) of andere dingen doet, maakt niet uit. Zo kun je even koffie komen drinken als de kinderen op school zijn of na de boodschappen. Of pauzeren tijdens je werk. Of om je creativiteit of hobby’s te laten zien en te delen. Overigens kunnen kleine kinderen ook meegenomen worden we hebben een ruimte om te spelen, speelgoed, spelletjes en boekjes om te lezen.

Wanneer is de Stamtafel?
Vanaf 6 september elke vrijdagochtend. De Stamtafel is open van 10 uur tot 12.30 uur, maar een kwartiertje binnenlopen kan ook.
We werken samen met het Welzijnswerk uit de Wolden en de bibliotheek in Zuidwolde. Het samenwerken met andere organisaties willen we graag uitbreiden.
27 september gaan we officieel open. De feestelijke opening wordt gedaan door Marjan Steenberger, Zuidwoldiger van het Jaar 2019. Marjan is actief in veel vrijwilligerswerk in Zuidwolde en ziet de stamtafel als een mooi initiatief voor Zuidwolde en omgeving.

Initiatiefnemers zijn:
Suzanne Groote, Francien Thijs, Wil Grund en Jacqueline Groen
contact adres : Suzanne Groote 0618550366 suzannegroote@hotmail.nl