Tai Chi Tao De Wolden verzorgt elke maandagmiddag, 14.30-15.45, les in Tai Chi en Qi Gong in zaal de Munnekeweer te Ruinerwold. Dat de belangstelling voor Tai Chi groeit is begrijpelijk. Het bevordert je totale gezondheid! Het oefenen van de vloeiende bewegingen maakt je lichaam soepel; spieren komen los.

Tai Chi / Qi Gong kalmeert daarnaast je denkgeest en je gevoel. Je leert te focussen en tegelijkertijd ‘los te laten’. Fysieke en emotionele gevolgen van stress worden verminderd en ook voorkomen.Tai chi / Qi Gong is geschikt voor alle leeftijden. Je oefent op je eigen niveau. De les verloopt in een ontspannen sfeer en eindigt met een aandacht oefening. Na de les voel je je een ‘ander mens’. Hierbij uitgenodigd om geheel vrijblijvend kennis te maken en Tai Chi / Qi Gong zelf eens te ervaren! Meer info: Jan van Zoomeren, www.tachitaodewolden.nl, janvz@taichitaodewolden.nl, 0613469651