Op zondagmiddag 17 november wordt voor de 2e maal het Huiskamerfestival Zuidwolde georganiseerd. Deze editie wordt wel heel speciaal geopend, namelijk door burgemeester Roger de Groot! De burgemeester speelt al enkele jaren gitaar en zal samen met singer songwriter Marius Klein, aan de Hoofdstraat 165, om 13.00 uur het festival muzikaal gaan openen.

De opening is te bezoeken en live te zien via de facebookpagina van het festival. Na de opening kan met tot 18.00 uur bij diverse woningen in Zuidwolde live muziek horen. Maar waar vind je die huiskamers eigenlijk? Er is een speciale plattegrondflyer gemaakt die je kunt vinden bij vele winkels in Zuidwolde waaronder Jumbo Supermarkt Koen Termeulen, Muziekhandel Klein en Bloem&So. Het festival is gratis toegankelijk, al kan men wel een vrije gift doen in de speciaal weckpotten die je vind in elke deelnemende huiskamer. Voor meer informatie over het festival kijk op www.huiskamerfestivalzuidwolde.nl Heeft u vragen over het festival neem dan contact op met Leonoor Colenbrander, Welzijn De Wolden, tel. 0528 – 378686 of per mail leonoorcolenbrander@welzijndewolden.nl