Op zaterdag 1 februari is er slachtdag op biologische boerderij De Pieperij. Want als je vlees wilt eten, kun je beter goede kwaliteit nemen. Van dieren die hebben kunnen grazen in de natuurgebieden van het Reestdal in Drenthe. Het ras Limousin staat bekend om haar fijn vezelige vleesstructuur en goede smaak. Dus het vlees zal weer uitstekend zijn (heerlijk voor de Kerstdagen).

Kom dus langs op onze slachtdag op de Pieperij 7, Veeningen. We gaan die dag niet echt slachten. Dat is dan al gebeurd maar voor iedereen is er in ieder geval gelegenheid het vlees te proeven. Van 09.30 tot 15.00. Bestellingen kunnen worden opgehaald en er is verkoop van klein verpakt vlees: riblappen, gehaktballen, saucijzen, biefstuk, sukadelappen, hamburgers, rosbief, etc.
Adres: Pieperij 7, Veeningen. Voor meer informatie: mail abdesnoo@yahoo.com of bel 06-38916306

Familie De Snoo