Op vrijdag 27 maart is er in ontmoetingscentrum De Boerhoorn in Zuidwolde een optreden met livemuziek van zangduo Hessel & Ineke. Ze brengen bekende, Nederlandstalige nummers van artiesten als Lucas en Gea, Jannes en John West, in een modern jasje gestoken, tweestemmig en close harmony gezongen. Het optreden begint om 19.30 uur. De kaartverkoop is aan de zaal vanaf 18.30 uur. De entree bedraagt € 10 incl. een kopje koffie of thee.

Hessel en Ineke zingen bekende liedjes zoals “Vrij zijn als een vogel”, “De deur staat altijd open”, maar ook “De waarheid” van Lucas en Gea, “Jouw blik” van John West en bijvoorbeeld “Adio amore adio” van Jannes staan op het repertoire. Het duo is van mening dat de sfeer van deze liedjes nooit verloren mag gaan en brengt de nummers daarom in een gemoderniseerde versie.

Bekende en ervaren muzikanten
Muziekliefhebber Hessel is al vele jaren landelijk bekend. Hij presenteert iedere middag zijn muziekprogramma “Op Volle Kracht” bij de populaire radiozender RADIONL. Hij zingt met de ervaren zangeres Ineke die met haar stem en spontane uitstraling steeds weer een breed publiek in vrijwel alle leeftijdsklassen weet te boeien. Ook in De Boerhoorn gaan ze voor een muzikaal feest. Iedereen die houdt van Nederlandstalige muziek, wil meezingen of dansen is welkom.