Ontmoetingscentrum De Boerhoorn in Zuidwolde blijft tot 1 september gesloten. Dit heeft het bestuur besloten gezien de voortdurende coronamaatregelen en na informatie te hebben ingewonnen bij de gemeente en de BOKD.

Het ontmoetingscentrum wijkt hiermee af van de overheidsregels waarmee per 1 juni buurt- en dorpshuizen onder een aantal voorwaarden maximaal 30 mensen mogen ontvangen. Het is heel lastig om de diverse gebruikersgroepen verantwoord toe te laten. Daarbij komt dat het centrum in juli en augustus sowieso wegens vakantie gesloten is. Daarom is de keus gevallen op 1 september a.s.
Vaste huurders houden toegang tot hun eigen werkruimten. Voor iedereen die het gebouw betreedt, zijn de geldende RIVM-richtlijnen van toepassing.
Het bestuur hoopt er in het nieuwe seizoen weer voor alle gebruikers te zijn. Voor aanvragen van activiteiten en verhuur van ruimtes na 1 september, kan worden gemaild naar beheer@deboerhoorn.nl. Voor andere vragen kan contact worden opgenomen met bestuursvoorzitter Jan Slagter, tel. 06-22483071.
foto: Josette van Heijst