Muziekvereniging Woudklank uit Zuidwolde collecteert elk jaar voor het Prins Bernhard Cultuurfonds met de Anjeractie. Dit jaar vindt de collecte van 22 tot en met 30 mei 2020 digitaal plaats via de mobiele telefoon.

Omdat het Prins Bernhard Cultuurfonds dit jaar 80 jaar bestaat én dit jaar voor de 75e keer de Anjeractie organiseert, mogen collecterende verenigingen eenmalig 100% van de opbrengst zelf houden. Woudklank zal deze besteden aan de aanschaf van nieuwe instrumenten en bladmuziek.
Vanwege de beperkingen door de coronamaatregelen wordt er gecollecteerd via een WhatsApp-bericht. Inwoners van Zuidwolde en omgeving kunnen van Woudklankleden of andere bekenden een bericht met een verzoek om een bijdrage verwachten. De mobiele Anjeractie is eenvoudig én veilig. Voor meer informatie, kijk op www.anjeractie.nl.