Eén zwaluw maakt nog geen zomer
Linda Westera, kunstenares uit Kampen, exposeert van zondag 5 juli t/m zondag 2 augustus met prachtig zomers werk met o.a. vogels en bloemen. Zwaluwen nemen daarbij een prominente plaats in. Om de twee jaar vindt in de kerk het Feest van de Geest plaats maar dat ging dit jaar niet door.

We zijn blij dat Linda op deze manier toch haar werk wil laten zien. Ze werkt vooral in het platte vlak en maakt o.a. collages met sjablonen die ze uitsnijdt en afdrukt. Linda is niet alleen actief in de beeldende kunst. Ook muzikaal uit ze zich: ze speelt in een combo. Linda komt oorspronkelijk uit Zuidwolde, zelf schrijft ze hierover:
Voor het eerst sinds 35 jaar ben ik weer even terug in de kerk, namelijk die in Zuidwolde (DR) waar ik vroeger altijd naar toe moest. Deze keer vrijwillig, als beeldend kunstenaar, en nu met veel plezier! Ik zou er dit jaar meedoen met ‘Feest van de geest’, een landelijke expositie die kerk en kunst met elkaar in contact brengt. Ging niet door uiteraard. Maar op mijn algemene vraag op de socials wat ik toch aan moest met mijn ingelijste werk reageerde de dominee spontaan: Kom gewoon hier een zomerse pop-up-expo doen! Leuk idee, done deal! Voor meer info: www.lindawestera.nl