Harm en Roelof hebben zondag een openluchtoptreden verzorgd bij de Karstenhoeve. Het betrof hier een eerder door de corona gecancelde optreden van 23 juli. Er was een mooie opkomst met ongeveer tachtig toeschouwers.

Het bestuur van de Karstenhoeve hadden alles de corona protocol geregeld. Dit betekende anderhalve meter van elkaar zitten. En de linkerkant kon links de consumpties op halen en rechts aan de rechterkant. Alles was mooi aangegeven met pijlen. Het programma moest twee keer onderbroken worden door wat buitjes. Maar voor de rest was het top. De mensen genoten van het mooie optreden van Harm en Roelof. De mensen waren zeer tevreden. Petra en het bestuur van Karstenhoeve en Harm en Roelof hebben er een super middag van gemaakt door de beperkingen die er zijn top gedaan. verslag Johan Lint.