Maandag 07 september start het nieuwe seizoen van Tai Chi Tao De Wolden in zaal de Munnekeweer te Ruinerwold. De belangstelling voor Tai Chi is begrijpelijk. Het bevordert je totale gezondheid en het versterkt je immuunsysteem! Juist nu de hele wereld op zijn kop staat, is een les tai chi een onderhoudsmoment in onthaasten voor jezelf.

Stress maakt je immuunsysteem zwak. Er is aangetoond dat de helende Tai Chi / Qi Gong- bewegingen er voor kunnen zorgen, dat je stressklachten kunt voorkomen en verbeteren; je zelfhelend vermogen wordt versterkt.

In de les wordt tijdens de bewegingen aandacht besteed aan het leren focussen, grenzen bewaken, positief over jezelf denken, doorzetten, balans vinden in wat en hoe je denkt, je voelt en doet. De positieve effecten van deze totaalaanpak worden door de artsen steeds meer onderkend.

De oefeningen worden in een groep geleerd. De sfeer is relaxed. Iedereen oefent op zijn niveau, het is geschikt voor alle leeftijden. Bovendien is het gewoon super leuk om te doen, je gaat ‘met een goed gevoel’ naar huis! Vrijblijvend een keer meedoen kan altijd. Dat kan op de maandagmiddag van 13.30-14.45.
Voor meer informatie of aanmelding bij Tai Chi Tao de Wolden, zie www.taichitaodewolden.nl, janvz@taichitaodewolden.nl, of bel Jan van Zoomeren, 0613469651